Leo's Bezorgdienst

"U heeft hem vast weleens zien rijden: de zwarte bus van Leo's Drankenhuis!"

Het gratis bezorgen van bestellingen is namelijk een belangrijk deel van onze service. Bijna dagelijks rijden we onze ronde door Boskoop en Waddinxveen. We zijn ook steeds frequenter in Zoeterwoude en Stompwijk te zien. We leveren namelijk ook dranken aan Horeca en andere bedrijven. Het is dus maar een kleine moeite om uw bestelling mee te nemen in onze planning. 

We doen het graag!

  • Wij bezorgen geheel gratis in de regio's Boskoop / Waddinxveen en Zoeterwoude / Stompwijk
  • U kunt uw bestelling doorgeven in de winkel, via de telefoon en zelfs via deze website. Gebruik hiervoor het contactformulier.
  • Communicatie is belangrijk. We spreken samen een goede levertijd af zodat we zeker zijn dat de bezorging goed aankomt.
  • We hebben de beschikking over een mobiel PIN apparaat. U kunt dus direct bij ons pinnen wanneer we de bestelling komen brengen.

Bent u er niet zeker van of we ook bij u thuis of bij uw bedrijf kunnen leveren, neem dan zeker contact met ons op. Misschien ligt er een klant op de route, of breiden wij de route speciaal voor u uit!

Wij bezorgen gratis in: Boskoop, Zoeterwoude, Waddinxveen, Hazerswoude, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Reeuwijk, Benthuizen en Stompwijk! Staat uw woonplaats er niet bij? Misschien bezorgen we ook gratis bij u!